Dørtelefon

Dørtelefon

Fremfor de traditionelle dørtelefoner, hvor der ringes op til en særlig telefon i hjemmet, er vores dørtelefon forbundet med din private telefon. Derfor er det vigtigt at du som beboer, holder bestyrelsen orienteret, hvis du skifter nummer. Det er muligt at registrere 2 telefonnumre pr. lejlighed. Ønskes dette, skal du fortælle bestyrelsen, hvilket nummer der skal være det primære nummer. Dørtelefonen vil ringe dette op først og hvis opkaldet ikke besvares, ringes videre til næste nummer.

Vær opmærksom på, at dørtelefonen ringer med det udenlandsk nummer +33 6 40 71 06 07. Det kan derfor være en god ide at gemme nummeret på din mobil eller fastnettelefon. Trods det udenlandske nummer er det gratis at modtage opkald fra dørtelefonen.

Gæster skal benytte dørtelefonen for at blive låst ind. Til dette formål er der ophængt en vejledning og beboerliste ved siden af dørtelefonen.

I følgende vejledning kan du læse, hvordan du låser gæster ind ved hjælp af din egen telefon.

Vejledning til telefonsystem

Instructions for the entry phone

Hvis beboere ønsker at ændre/tilføje telefonnumre eller har spørgsmål til systemet, så skriv til bestyrelsen@drejoegade-35.dk eller læg en seddel i bestyrelsens postkasse.