Melding fra bygherren på Drejøgade

Melding fra bygherren på Drejøgade

Kære beboere.

Nedenfor ses seneste melding fra bygherren, der bygger over for vores ejendom:

 

Kære Naboer

Til orientering og nabobyggeri.

Nu er vi nået så langt i vores byggeri at vi begynder den næste etape som består i at monterer betonelementer. Vi vil derfor gøre opmærksom på at der i den kommende tid vil være spærret af delvist på Drejøgade, da vores kran skal holde der.

Vi gør opmærksom på at der ikke bliver hejst elementer i weekenderne.

Vi starter med at  hejse de første elementer til stueetagen i uge 50 dvs. lige inden jul. Derefter vil elementmontagen ske i januar frem til slutningen af marts måned, hvor vi gerne skulle have hejst de sidste tagelementer på bygningen.

Kranen vil medfører en del mere støj fra vores side, som vi vil håbe på I vil bære over med.

Med ønske om en glædelig jul

 

Comments are closed.